Vodaflo Oy

Vodaflo Oy on asiakaslähtöisten ratkaisuiden tuottaja, joka on erikoistunut peroksidiratkaisuihin, teollisuusvesien puhdistukseen ja puhtaanveden valmistukseen. Vodaflo tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa asiakkailleen palvelu- ja laitteistokokonaisuuksia,

sekä koulutuspalveluita vedenpuhdistuksen arvoketjussa. Toimintamalliimme kuuluu verkostoituminen kumppaniemme kanssa ja etsimme aktiivisesti uusia tekiöitä verkostoomme.

Pyrimme hyödyntämään vuosien aikana keräämäämme markkinatietoa ja innovaatioita uusien tuotteiden suunnittelussa ja myynnissä. Toimintaamme ohjaa kumppanuus, asiakaslähtöisyys ja asiakkaille tuotettava lisäarvo.

Vodaflossa työskentelee tiivis joukkue, jonka osaamisalueet täydentävät toisiaan. Pitkän kokemuksemme kautta joukkeellamme on laaja ymmärrys vedenpuhdistusratkaisuista niin kotimaassa kuin kansavinvälisilläkin markkinoilla. Avainasemassa on ymmärrys kansainvälisistä tarpeista ja kaupankäynnin edellytyksistä kaukomarkkinoilla.

Yrityksemme asiakaslähtöiset tuotteet soveltuvat yhdyskuntien ja teollisuuden raaka- ja jätevedenpuhdistukseen ja tuotteemme ovat kehitettyjä Suomessa yhteistyöorganisaatioiden kanssa. Uusien innovaatioiden ja tuotekehitysprojektien yhteydessä teemme aktiivista yhteistyötä kotimaisten viranomaisten ja yliopistoiden kanssa.

dsc02269.jpg

Kuva: Senegal Boutoute 2014

Vodaflo - Water where you want it